Ταλιατέλες με μανιτάρια πορτσίνι, μυρώνια και ελαιόλαδο (4 άτομα)

///Ταλιατέλες με μανιτάρια πορτσίνι, μυρώνια και ελαιόλαδο (4 άτομα)

Ταλιατέλες με μανιτάρια πορτσίνι, μυρώνια και ελαιόλαδο (4 άτομα)

500 γρ ταλιατέλες
40 γρ μανιτάρια πορτσίνι αποξηραμένα
50 γρ βούτυρο
100 γρ παρμεζάνα
150 γρ ελαιόλαδο
1 ματσάκι μυρώνια
AKTAIA κρύσταλλοι θάλασσας®
πιπέρι

Βράζουμε τις ταλιατελες για 7 λεπτά ή ανάλογα με το γούστο μας ως προς την σκληρότητα της πάστας.
Μουλιάζουμε τα μανιτάρια σε 150 γρ. χλιαρό νερό για 10 λεπτά .
Σουρώνουμε τα ζυμαρικά και τα τοποθετούμε πάλι στην κατσαρόλα εκτός φωτιάς προσθέτουμε το βούτυρο , την παρμεζάνα και τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και στο τέλος τα μυρώνια. Κατά προτίμηση προσθέτουμε Κρύσταλλο ΑΚΤΑΙΑ, εφόσον δοκιμάσουμε, καθώς η παρμεζάνα είναι ήδη αλμυρή.
Ιδανικά βράζουμε τις ταλιατέλες μαζί με τον Κρύσταλλο AKTAIA για καλύτερη γεύση.

2018-01-26T11:34:52+00:00