Ιστορία

/Ιστορία
Ιστορία 2018-02-12T11:06:09+00:00

ελληνική ευρεσιτεχνία
με 20ετή αποκλειστικότητα

Ο δικός μας μύθος ξεκίνησε με ένα πείραμα! Στην ανάγκη μας να εισάγουμε στην καθημερινή μας διατροφή αυθεντική γεύση και θρεπτική αξία, επιχειρήσαμε να παράξουμε ένα πιο υγιεινό φυσικό θαλασσινό αλάτι, το πρώτο-πρώτο συστατικό που χρησιμοποιούμε όλοι στα γεύματα μας. Οι πειραματικές δοκιμές στη βάση της μελέτης των νόμων της θάλασσας κι έπειτα από επιθεώρηση αλυκών προς αποφυγήν της έκθεσης της πρώτης μας ύλης σε ανοικτούς εκτεθειμένους χώρους και λιμνάζοντα νερά, κατέληξαν σε μια καινοτομία διεθνούς αναγνώρισης.

Από την αρχική ιδέα του εφευρέτη μέχρι τα στάδια της συλλογής, συσκευασίας  και διανομής των προϊόντων μας στον τελικό καταναλωτή παλέψαμε με χίλια κύματα για να εξασφαλίσουμε μια ελληνική ευρεσιτεχνία με 20ετή αποκλειστικότητα, παρακαταθήκη και στολίδι για την Ελλάδα και την παράδοσή της στη συγκομιδή και διάθεση φυσικού θαλασσινού αλατιού.

ΑΚΤΑΙΑ Κρύσταλλοι Θάλασσας® του Αιγαίου, το μόνο αγνό και ευεργετικό, όπως η πρώτη ύλη του. Όλα τα προϊόντα ΑΚΤΑΙΑ παράγονται με οικολογικό τρόπο και είναι 100% φυσικά, χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία και πλούσια πάντα σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία του φυσικού θαλασσινού νερού. Στην γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνεται και φυσικό προϊόν μειωμένου νατρίου, κατάλληλο για δίαιτα χαμηλού νατρίου. Μάλιστα η μείωση του νατρίου πραγματοποιείται και σε αυτή την περίπτωση 100% φυσικά.

ΑΚΤΑΙoκρυσταλλώστε λοιπόν άφοβα και απολαύστε μια θάλασσα γεύσεων με γεύσεις θάλασσας!