Περιβαλλοντική ηθική

/Περιβαλλοντική ηθική
Περιβαλλοντική ηθική 2018-03-02T10:15:58+00:00

Εμείς παίρνουμε τις ευθύνες σοβαρά. Η μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος είναι στο κέντρο κάθε μας πράξης: της ανάπτυξης, της συσκευασίας, της πώλησης ή της διανομής. Παρακολουθούμε τις λειτουργίες μας και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα καθιερωμένα πρότυπα θέτοντας νέους στόχους για την βιομηχανία της υγιεινής διατροφής.

Ενσωματώνοντας τη βιωσιμότητα
Από την πρώτη μέρα της παραγωγής τραβήξαμε την πρίζα και σχεδιάσαμε μια πατενταρισμένη μέθοδο  παραγωγής με ειδικά χαρακτηριστικά προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τη χρήση της θερμοκρασίας του Ήλιου και του Αέρα ώστε να αποφεύγουμε τη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος. Η ανακύκλωση και η επαναχρησιμοποίηση βιώσιμων υλικών μας βοηθάει να μειώνουμε τα απορρίμματα αλλά και το κόστος.

Συσκευασία super φιλική με το περιβάλλον
Δεσμευμένοι να προστατεύουμε το περιβάλλον, προσφέρουμε στους πελάτες μας συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την ελαχιστοποίηση της επίπτωσής μας στο περιβάλλον.

Με λιγότερες γραμμές συσκευασίας και επαναχρησιμοποιούμενα κιβώτια μειώνουμε το κόστος και τον απαιτούμενο χώρο αποθήκευσης, βοηθάμε στη μείωση των απορριμμάτων και οδηγούν στην βελτίωση της βιωσιμότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Και οι συνεργάτες αγαπούν το περιβάλλον!
Επιλέγουμε προμηθευτές και συνεργάτες αφού έχουμε εξασφαλίσει ότι συμμερίζονται την αγάπη μας για το περιβάλλον και δρουν υπέρ ενός υγειούς και ασφαλούς περιβάλλοντος.

“Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε αυτά που αγαπάμε. Ωστόσο, η μείωση της ζημιάς που κάνουμε και η αύξηση του καλού είναι η κινητήριος δύναμη της αλλαγής.”