Εμπιστοσύνη

/Εμπιστοσύνη
Εμπιστοσύνη 2018-03-09T13:51:42+00:00

Λόγω της κεντρικότητάς του στη ζωή μας, το φαγητό έχει αποκτήσει μια απίστευτη κοινωνική τελετουργία. Ίσως περισσότερο και οποιαδήποτε άλλη συνήθεια, από τον τρόπο που επιλέγουμε αυτά που τρώμε, από τον τρόπο που τα καταναλώνουμε, το φαγητό μας συνδέει με την οικογένεια μας και τους φίλους μας, κι έχει τις ρίζες του στην παράδοσή μας, τον πολιτισμό και τη θρησκεία μας. Κάθε μέρα ακολουθούμε τη ιεροτελεστία αυτή, παίρνουμε αποφάσεις και καθορίζουμε τον τρόπο παραγωγής κάθε συστατικού ή συνδυασμού συστατικών.

“Συνηθίζεται να λέγεται ότι είμαστε αυτό που τρώμε. Κάντε λοιπόν την επιλογή σας και βοηθήστε μας να γινόμαστε καλύτεροι!”

Αυτή είναι μια διαρκής διαδικασία που αναπτύσσεται προσεκτικά προκειμένου να θρέψει το σώμα και το πνεύμα. Ως παραγωγοί και διανομείς προϊόντων – τα οποία χρησιμοποιούνται καθημερινά στην παρασκευή των γευμάτων σας –  αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη που προκύπτει. Εκτιμούμε κάθε στιγμή της ζωής σας, εμπνεόμαστε από το γούστο σας και θαυμάζουμε τη θέλησή σας να αντισταθείτε στις ανθυγιεινές «λιγούρες» σας και συνήθειες.

Για αυτό το λόγο,

Λέμε ΟΧΙ
στην υπερκατανάλωση και την κακή διατροφή.

Λέμε ΝΑΙ
στα προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που ενισχύουν την καλή υγεία και την βιωσιμότητα του περιβάλλοντος.