Διάθεση ΑΚΤΑΙΑ

/Διάθεση ΑΚΤΑΙΑ
Διάθεση ΑΚΤΑΙΑ 2018-02-09T15:06:42+00:00

ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΚΤΑΙΑ

Ποιος ο λόγος να παράγουμε την πιο φυσική υπερτροφή, έναν πολύτιμο ηλεκτρολύτη για το σώμα μας, αγνό και υγιεινό, αν δεν μοιραζόμαστε αυτή την γευστική εμπειρία;

Στόχος μας είναι η διάθεση των προϊόντων ΑΚΤΑΙΑ με τον πιο προσιτό και ευέλικτο τρόπο για όλα τα κανάλια διανομής μας, προάγοντας το ευ ζην και την και την φυσική ποιοτική διατροφή από το πρώτο, πρώτο συστατικό, το άλατι!

Λιανική Πώληση
Βρείτε τα προϊόντα μας στα ράφια των πιο διαλεκτών καταστήματα deli, σε γνωστές αλυσίδες παντοπωλείων, κρεοπωλεία και μεγάλες αλυσίδες super-market. Παράλληλα, τα προϊόντα ΑΚΤΑΙΑ φιλοξενούνται σε καταστήματα λιανικής εντός ξενοδοχείων και κέντρων περιποίησης, καθώς και σε εστιατόρια και καφέ σε όλη την Ελλάδα.

Δημιουργούμε υγιεινά διατροφικά πρότυπα, παραδίδουμε ποιότητα, διατηρούμε ανταγωνιστικές τιμές!

Αναλυτικά τα σημεία πώλησης εδώ.

Ιδιωτική Ετικέτα
Επιλέγοντας τη διάθεση των προϊόντων ΑΚΤΑΙΑ με την αναγραφή του δικού σας brand name, επιλέγετε να συνεργαστείτε με ένα από τους πιο εξειδικευμένους παραγωγούς προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως.

Με την μεγάλη τεχνογνωσία και τους συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους στη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων μας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη. Και όλα αυτά σε μια εξαιρετική αναλογία τιμής – ποιότητας!

Εξαγωγές
Εάν μοιράζεστε το ίδιο όραμα με εμάς και θέλετε να γίνεται μέλος μιας ομάδας ανθρώπων με πάθος για τα προϊόντα ΑΚΤΑΙΑ και τον πιο υγιεινό και απολαυστικό τρόπο ζωής από την πρώτη δοκιμή, τότε επικοινωνήστε μαζί μας! Η δημιουργία επιτυχημένων συνεργασιών με πρεσβευτές μας ανά τον κόσμο τους πιο ενθουσιώδεις λάτρεις των αυθεντικών γεύσεων βρίσκεται πάντα στην καθημερινή μας ατζέντα!

HoReCa
Όλα τα προϊόντα μας ΑΚΤΑΙΑ Κρύσταλλοι Θάλασσας® διατίθενται σε εξειδικευμένες συσκευασίες και κοκκομετρία για ξενοδοχεία, εστιατόρια και καφετέριες δημιουργώντας νέα δεδομένα και διατροφικές τάσεις στην παρασκευή γευστικών προτάσεων. Εξερευνήστε την γκάμα των προϊόντων μας και ανακαλύψτε το ιδανικό για την χρήση που θέλετε.