Δίκαιο Εμπόριο

/Δίκαιο Εμπόριο
Δίκαιο Εμπόριο 2018-03-01T14:40:08+00:00

Για εμάς είναι πολύ περισσότερο από μια δουλειά! Είναι ένα απίστευτο κυνήγι προϊόντων-θησαυρών που έχουν δημιουργηθεί από τη φύση, τους παραγωγούς και τους καταναλωτές. Κάθε σημείο της γης είναι παραγωγικό και πρέπει να εξερευνούμε όλα τα προϊόντα τροφίμων που έχουν υψηλή διατροφική αξία και μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα όσον αφορά τους φυσικούς πόρους που χρησιμοποιούνται.

Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι αυτοπροσώπως! Έτσι, ψάχνουμε ενεργά για τους προμηθευτές μας, τους γνωρίζουμε από κοντά, ακούμε τις προσωπικές ιστορίες τους και εξετάζουμε από κοινού την καλύτερη προσέγγιση και τις εμπορικές συνθήκες μέσω του διαλόγου και της διαφάνειας. Παρέχοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες μας να θέτουν τις τιμές των προϊόντων τους με αξιοπρέπεια και σεβασμό δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να χτίζονται σχέσεις με διάρκεια κι εμπιστοσύνη! Αυτός είναι ο τρόπος μας για να κάνουμε τη διαφορά και να δρούμε με γνώμονα τη Γη και τους ανθρώπους της.

Εξάλλου είμαστε κι εμείς παραγωγοί πρωτοποριακών προϊόντων κι επομένως ξέρουμε τι απαιτείται να γίνει προκειμένου να δούμε τις ιδέες σας να απογειώνονται και να εκτινάσσονται στα ύψη!

“Δεν χρειάζεται να είναι ασημένιο το πιρούνι για να είναι καλό το φαγητό”

 Paul Prudhomme