Ομελέτα με σπαράγγια, φέτα και κρεμμυδι (4 άτομα)

///Ομελέτα με σπαράγγια, φέτα και κρεμμυδι (4 άτομα)

Ομελέτα με σπαράγγια, φέτα και κρεμμυδι (4 άτομα)

6 αυγά
150 γρ σπάραγγια, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
100 γρ κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
80 γρ τριμμένη φέτα
2 γρ πιπέρι
8 γρ ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας®
50 γρ ελαιόλαδο

Σωτάρουμε σε δυνατή φωτια τα σπαράγγια και το κρεμμυδι. Μολις ροδίσουν προσθέτουμε στο τηγάνι τα αυγά, τη φέτα, το πιπέρι και ΑΚΤΑΙΑ κρύσταλλοι θάλασσας®. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ψηθεί το αυγό. Για ομοιόμορφο μαγείρεμα καλύπτουμε το τηγάνι με ενα πιάτο ίδιου μεγέθους.

Καλή σας απόλαυση!

2018-01-26T11:14:14+00:00