«Παγκόσμια Καινοτομία από τα νερά του Αιγαίου», Ναυτεμπορική

///«Παγκόσμια Καινοτομία από τα νερά του Αιγαίου», Ναυτεμπορική

«Παγκόσμια Καινοτομία από τα νερά του Αιγαίου», Ναυτεμπορική

Μια παγκόσμια καινοτομία «ψάρεψε» στα νερά του Αιγαίου η εταιρεία Aegean Naturals! η οποία δημιούργησε μια νέα κατηγορία διατροφικών προϊόντων, το «ΑΚΤΑΙΑ Κρύσταλλοι Θάλασσας του Αιγαίου» που χρησιμοποιείται όπου και όπως το αλάτι.

Όπως εξηγεί, μιλώντας στο «ΜΜ», ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Naturals, Βασίλης Χατζηγιάννης, «αντλούμε θαλασσινό νερό από σημεία με ισχυρά υποθαλάσσια ρεύματα, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Ωκεανογραφίας και στη συνέχεια ακολουθεί συμπύκνωση και κρυστάλλωση με φυσικό τρόπο και σε ελεγχόμενο περιβάλλον για να παραχθούν φυσικοί κρύσταλλοι θάλασσας και απεσταγμένο νερό».

Το πρώτο λανσάρισμα της σειράς «ΑΚΤΑΙΑ Κρύσταλλοι Θάλασσας του Αιγαίου» έγινε τον Φεβρουάριο του 2016 στη διεθνή έκθεση Biofach, ενώ σήμερα η σειρά διατίθεται σε delicatessen  σημεία και στα σούπερ μάρκετ AB Βασιλόπουλος (Mega & Large) και Μπαλάσκας.

Κατά την παρούσα φάση στο επίκεντρο βρίσκεται η εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας γκάμας προϊόντων μειωμένου νατρίου. Παράλληλα η εταιρεία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για συμφωνίες που αφορούν το εξαγωγικό εμπόριο.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο σημερινό φύλλο της Ναυτεμπορικής (Νο. 26.361, σελ.25/3).

2018-06-28T13:10:44+00:00