Βράβευση από iTQi στην Αθήνα

///Βράβευση από iTQi στην Αθήνα

Βράβευση από iTQi στην Αθήνα

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi, τίμησε την Ελλάδα και απένειμε χθες Τρίτη 26 Ιουνίου, τα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης σε όλους τους Έλληνες παραγωγούς σε μια υπέροχη Τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Divani Palace Acropolis.

Φυσικά, μέλη της ομάδας μας παρευρέθηκαν στην τελετή για να παραλάβουν το δεύτερο κατά σειρά βραβείο για την Aegean Naturals και το πρώτο για το νεότερο προϊόν του χαρτοφυλακίου μας, ΑΚΤΑΙΑ Κρύσταλλοι Θάλασσας® με Φυσική Υγρασία!

Πραγματικά απολαύσαμε αυτή την υπέροχη βραδιά και με αυτή την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κριτική επιτροπή του Ινστιτούτου για το μοναδικό αυτό βραβείο και την αξία που αυτό προσδίδει στα προϊόντα μας. Το αγνό, μη ραφιναρισμένο αλάτι του τόπου μας ξεχώρισε μεταξύ των καλύτερων και απέσπασε σπουδαίες κριτικές.

Το ταξίδι για την ανάπτυξη και διάθεση κάθε νέου προϊόντος αποτελεί για εμάς μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωστική εμπειρία που στο τέλος της ημέρας μας γεμίζει ακόμα περισσότερη ενέργεια και δύναμη να κάνουμε το επόμενο βήμα προς όφελος του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Για ακόμα μία φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της ομάδας μας. Η διαδικασία παραγωγής θρεπτικών προϊόντων από καρδιάς και για την καρδιά μέσω καινοτόμων οικολογικών μεθόδων απαιτεί μεράκι και σκληρή δουλειά! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως… τα καταφέραμε!

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν ΑΚΤΑΙΑ Κρύσταλλοι Θάλασσας® με Φυσική Υγρασία!

2018-06-28T12:28:53+00:00