«ΑΚΤΑΙΑ: Από τo Αιγαίο στο τραπέζι των Αμερικάνων», Ιnsider.gr

///«ΑΚΤΑΙΑ: Από τo Αιγαίο στο τραπέζι των Αμερικάνων», Ιnsider.gr

«ΑΚΤΑΙΑ: Από τo Αιγαίο στο τραπέζι των Αμερικάνων», Ιnsider.gr

To ΑΚΤΑΙΑ Κρύσταλλοι Θάλασσας® του Αιγαίου αποτελεί ελληνικό προϊόν που χωρίς καμία επεξεργασία ή άλλες χημικές προσμίξεις χρησιμοποιείται ως αλάτι υψηλής ανώτερης ποιότητας. Πρόκειται για προϊόν φυσικής συμπύκνωσης και κρυστάλλωσης θαλασσινού νερού το οποίο περιέχει όλα τα ευεργετικά ιχνοστοιχεία της θάλασσας χαρίζοντας γεύση στα πιάτα που φθάνουν στα ελληνικά τραπέζια, αλλά και σε καταναλωτές που ψάχνουν γαστρονομικές προκλήσεις σε όλο τον κόσμο, στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία.

Τα προϊόντα «ΑΚΤΑΙΑ» της εταιρείας Aegean Naturals είναι αποτέλεσμα ελληνικής ευρεσιτεχνίας με διεθνή ταξινόμηση. Κάποια από τα προϊόντα της εταιρείας είναι οι: Κρύσταλλοι Θάλασσας®, Κρύσταλλοι Θάλασσας® μειωμένου νατρίου, και μείγματα ΑΚΤΑΙΑ με βιολογικά βότανα.

Όπως αναφέρει η κα Βασιλική Μπούντρη, υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της εταιρείας, τα προϊόντα έχουν ένα θερμό κοινό τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Μάλιστα στο πλαίσιο της εξαγωγικής της δραστηριότητας, η επιχείρηση συμμετείχε πρόσφατα στην εμπορική έκθεση, «Summer Fancy Food Show 2017» στη Νέα Υόρκη, όπου διαπιστώθηκε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον διανομέων και εισαγωγέων για τα συγκεκριμένα ελληνικά προϊόντα.

«Στις ΗΠΑ παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον για καινοτόμα φυσικά προϊόντα. Οι Αμερικανοί καταναλωτές είναι εξοικειωμένοι με ιδιαίτερα προϊόντα και αναγνωρίζουν την αξία τους στην καθημερινή διατροφή. Η εταιρεία Aegean Naturals προσανατολίζεται στο εξαγωγικό εμπόριο, ενώ παράλληλα στην Ελλάδα τα προϊόντα της διατίθενται σε αλυσίδες delicatessen, φαρμακεία, βιολογικά καταστήματα, καταστήματα ιδιαίτερων τροφίμων κλπ. Υπάρχει ένα διευρυμένο δίκτυο διανομής, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται γνωστές αλυσίδες σουπερμάρκετ όπως ΑΒ Βασιλόπουλος, Μπαλάσκας αλλά και Deli Κρεοπωλεία.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ!

2018-06-28T12:02:04+00:00